Frontpage Members Events

Newsletter:

Signup for our newsletter here:

Events

Get an overview of the events that DWIA either host or attend in the upcoming period of time (some events are in Danish).

 • 02 07 2015 | RISE Database launch webinar (GWO)

  Learn how to register and use the RISE database on the live webinar The GWO and RenewableUK are launching the Renewable Industry Safety Exchange (RISE), an...

  02 07 2015 RISE Database launch webinar (GWO)

  Learn how to register and use the RISE database on the live webinar

  The GWO and RenewableUK are launching the Renewable Industry Safety Exchange (RISE), an IT-platform for verifying the status of certified safety training for both training providers and delegates, by August 1st 2015.
  To get familiar with the database we are hosting a webinar  

  Thursday July 2nd 11am-1pm UTC

  Register your name, email and organisation to sign up for the webinar.

  You will receive an email receipt with your registration and further information regarding the final link for the webinar the day before the webinar.

  The webinar will be recorded and will be available online.

  Read more about the RISE database here.

  We urge you to try the RISE database trial and get familiar with the database today!
 • 20 08 2015 | Seminar om Grøn ordning

  D. 20. august afvikler VidenOmVind et  dagseminar om Grøn ordning på Koldkærgaard Konferencecenter ved Aarhus. Det sker som opfølgning...

  20 08 2015 Seminar om Grøn ordning


  D. 20. august afvikler VidenOmVind et  dagseminar om Grøn ordning på Koldkærgaard Konferencecenter ved Aarhus.

  Det sker som opfølgning på den analyse om ordningen, VidenOmVind gennemførte tidligere i 2015, og som har afdækket forskellige problemstillinger ved Grøn ordning. Disse og flere emner vil blive debatteret på seminaret. 

  Programmet for dagen bliver en blanding af oplæg, erfaringsudveksling og diskussion. På seminaret vil der være lejlighed til:

  - at hente inspiration fra konkrete projekter i Ringkøbing-Skjern og Morsø Kommuner.
  - at blive klogere på  administration af rammevilkårene og samarbejdet med Energinet.dk
  - at diskutere hvordan midlerne anvendes bedst muligt, og hvornår i planprocessen der bør informeres om mulighederne for at få støtte til konkrete projekter. 

  Arrangementet er åbent for alle, og man finder mere information og programmet i sin helhed her.

  Prisen for deltagelse er 800 kr. + moms. Seneste tilmeldingsfrist er d. 31/7.
 • 31 08 2015 | Megavind strategilancering: Hvordan øger vi den producerede værdi fra...

  Lær mere om hvordan man kan øge den producerede værdi fra vindmølleparker i regioner med store andele af vind   Hvor: Energinet.dk,...

  31 08 2015 Megavind strategilancering: Hvordan øger vi den producerede værdi fra vindmølleparker?


  Lær mere om hvordan man kan øge den producerede værdi fra vindmølleparker i regioner med store andele af vind
   
  Hvor: Energinet.dk, Tonne Kjærsvej 65, Fredericia / Hvornår: 31. august, 11:00 - 14:30 
   
  Det strategiske forskningspartnerskab Megavind holder strategilancering for rapporten “Increasing the Owner's Value of Wind Power Plants in Energy Systems with Large Shares of Wind Energy”. 
   
  Det handler om de fremtidige teknologiske innovationsmuligheder for vindmølleparker i regioner med store andele af vind. I disse regioner er vindenergi med til at skubbe elprisen ned. Jo flere vindmøller der opstilles, jo længere og hyppigere er de perioder, hvor vindmølleejere modtager mindre for deres el-produktion.
  Workshoppen fokuserer derfor på, hvordan man kan øge den producerede værdi fra vindmølleparker i disse områder igennem optimering og teknologiudvikling. 

  Læs programmet her

  Tilmelding til Emilie Kærn
   
 • 08 09 2015 | Vindstudietur – det polske vindmarked

  Den nyligt godkendte støtteordning for landvind i Polen spår om gunstige udsigter for Polens vindmarked. DWEA og den danske ambassade i Warszawa inviterer...

  08 09 2015 Vindstudietur – det polske vindmarked


  Den nyligt godkendte støtteordning for landvind i Polen spår om gunstige udsigter for Polens vindmarked. DWEA og den danske ambassade i Warszawa inviterer nu danske vindvirksomheder med til Polen for at udforske markedets nye muligheder.
   
  Vindenergi er en af de mest dynamiske udviklingsområder i den polske økonomi. En ny RES act introducerer et helt nyt støttesystem for grøn energi i Polen, som vil gøre markedet både forudsigeligt og attraktivt.
   
  På studieturen vil du:
  - få indgående information om den nye RES lovgivning og teste Polens auktionsystem på første hånd
  - møde fremtrædende personer inden for både statsejede såvel som private energivirksomheder
  - afsøge mulighederne for vindenergi i Ukraine
  - høre om EU-støtte til energiprojekter
   

  Se programmet for turen her
 • 15 09 2015 | HUSUM Wind 2015

  På HUSUM Wind 2015 vil der være særligt fokus på de tysktalende lande, samt løsninger inden for service, vedligeholdelse og retrofitting af...

  15 09 2015 HUSUM Wind 2015

  På HUSUM Wind 2015 vil der være særligt fokus på de tysktalende lande, samt løsninger inden for service, vedligeholdelse og retrofitting af vindmølleparker.

  Det tyske vindmarked er i konstant udvikling, og hos industrien er der fokus på øget produktionen og pålidelighed, samt at reducere omkostninger. Dette skaber interesse for de nyeste teknologier inden for branchen hos investorerne. 
   
  HUSUM har været en fast del af vindbranchen i et kvart århundrede og vært for en kendt messe for vindenergi. Udstillere og besøgende drager fordel af messens gode netværksmuligheder.
   
  HUSUM Wind er kendetegnet ved en strøm af hands-on, kommercielle og tekniske besøgende og som en messe, hvor vindteknologi af høj kvalitet kan opleves og diskuteres.

  Læs mere
 • 22 09 2015 | HI Teknologi- og Industrimesse 2015

  HI Teknologi- og Industrimesse er mødestedet, hvor 6.000 virksomheder, 16.700 besøgende og mere end 600 udstillere hvert andet år samles for at skabe...

  22 09 2015 HI Teknologi- og Industrimesse 2015

  HI Teknologi- og Industrimesse er mødestedet, hvor 6.000 virksomheder, 16.700 besøgende og mere end 600 udstillere hvert andet år samles for at skabe forretning, networke, dele viden og få inspiration.

  Messen arrangeres i tæt samarbejde med førende brancheforeninger og partnere – og naturligvis i tæt dialog med de mange udstillere.

  HI 2015 sætter endnu engang et særligt fokus på vindenergi gennem en målrettet vind-udstilling. Udstillingen integreres i Vindmølleindustriens årsmøde: ”Danish Wind Industry Annual Event 2015”, der afholdes som en del af HI 2015. 

  Læs mere om HI 2015 her.

   

 • 22 09 2015 | Wind Energy Denmark Annual Event 2015

  Sæt kryds i kalenderen til Vindmølleindustriens årsmøde 2015, hvor industrien og forskningsverden sætter spot på, hvordan vi...

  22 09 2015 Wind Energy Denmark Annual Event 2015


  Sæt kryds i kalenderen til Vindmølleindustriens årsmøde 2015, hvor industrien og forskningsverden sætter spot på, hvordan vi fortsat sikrer værdiskabelse og udvikling i branchens konkurrenceevne.

  I år afholdes årsmødet i samarbejde med Forskningskonsortiet som en del af HI15 i Messecenter Herning, Skandinaviens førende industrimesse, under navnet WIND ENERGY DENMARK

  WIND ENERGY DENMARK samler alle relevante aktører i den danske vindindustri og forskningsverden under ét tag til en todages udstilling og konference. Det er et unikt årsmøde, hvor hele værdikæden bringes sammen – selv på tværs af landegrænser.

  Deltag på WIND ENERGY DENMARK som:
  1. Konferencedeltager med fri adgang til aktiviteter, arrangementer og konference-sessioner.

  - se programmet hér.
  - køb dit konferencepas hér.
   
  2. Udstiller eller partner med øget synlighed over for de mange hundrede gæster, der vil besøge konferencen, og optimal mulighed for at pleje netværket og skabe nye forretningsforbindelser.

  – book din stand hér.
   
  Gå ikke glip af chancen for at netværke og udveksle ideer med andre fagfolk fra fra et bredt udsnit af branchen, hele værdikæden og forskningsverden. 
   
  Det er følgende temaer, du kan blive klogere på til konferencen:

  HI 2015 er en gratis udstilling, mens konferencedelen vil være lukket for ikke-betalende gæster.
   
 • 14 10 2015 | China Wind Power 2015

  Kina er verdens største marked for vindenergi og rummer et stort potentiale med en regering, der forventer, 14-15 GW vil blive installeret i de kommende år....

  14 10 2015 China Wind Power 2015


  Kina er verdens største marked for vindenergi og rummer et stort potentiale med en regering, der forventer, 14-15 GW vil blive installeret i de kommende år. Hertil er Kina verdens næststørste marked for O&M, som følge af landets lave O&M omkostninger. 

  China Wind Power er Kinas største event for vindenergi, og udstillingen er en god mulighed for at møde nye og eksisterende kunder. 

  Danish Wind Export Association (DWEA) står for den Danske Pavillon - the Pavilion of Denmark - på China Wind Power 2015. Du kan læse mere om pavillonen, priser og tilmelde dig på DWEAs hjemmeside her
 • 17 11 2015 | EWEA 2015 Annual Event

  I år finder EWEA 2015 Annual Event sted i Paris to uger før verdens ledere mødes for at diskutere klimaforhandlinger til COP21-topmødet i den...

  17 11 2015 EWEA 2015 Annual Event

  I år finder EWEA 2015 Annual Event sted i Paris to uger før verdens ledere mødes for at diskutere klimaforhandlinger til COP21-topmødet i den franske hovedstad. Som Europas førende vindbegivenhed samler EWEA’s Annual Event hele forsyningskæden inden for vindenergi – og med en bred vifte af seminarer og netværksarrangementer, skaber EWEA en god platform for at møde forretningsforbindelser, diskutere politik og opnå ny viden inden for vindenergi.

  Pavilion of Denmark – fremvis din ekspertise
  Hvert år samler EWEA Annual Event over 60 nationaliteter fra hele verden, hvilket gør den årlige udstilling til et internationalt forum med gode muligheder for at finde nye leverandører, se de nyeste udviklinger og skabe partnerskaber. I år forventes det, at 8.000 besøge konferencen og udstillingen.

  DWEA har sørget for en centralt placeret dansk fællesstand, der vil skabe maksimal opmærksomhed omkring de danske kompetencer – hertil sørger DWEA for, at den danske tilstedeværelse markedsføres før og under arrangementet.

  Vil du også være med til at sætte fokus på, hvad Danmark kan inden for vindenergi, så kan du stadig nå at booke din standplads hér.

  Indsendelse af abstrakt
  Har du ny og inspirerende viden, som du gerne vil præsentere for et stort udsnit af vindbranchens centrale aktører, så er det nu, du skal indsende dit abstrakt til EWEA - inden deadlinen d. 15. maj. Der modtages abstrakter inden for to områder, ‘general’ og ‘science & research, som du kan læse mere om hér.

  Læs også vejledningen for indsendelse af abstrakter hér for at sikre, at du har de bedste chancer for at få dit abstrakt accepteret og udvalgt.

  Indsend din abstrakt hér

  Vil du vide mere?
  Du kan læse meget mere om eventet på EWEA’s hjemmeside.Danish Wind Industry Association

Rosenørns Allé 9, 5. sal
DK-1970 Frederiksberg C

Tel: +45 3373 0330
E-mail:

Dwarf