Frontpage Members Events

Newsletter:

Signup for our newsletter here:

Events

Get an overview of the events that DWIA either host or attend in the upcoming period of time (some events are in Danish).

 • 18 05 2015 | AWEA Windpower 2015

  WINDPOWER® 2015 organiseres af den amerikanske brancheforening AWEA og er for alle virksomheder, der har aktiviteter i USA, eller som overvejer at starte et...

  18 05 2015 AWEA Windpower 2015

  WINDPOWER® 2015 organiseres af den amerikanske brancheforening AWEA og er for alle virksomheder, der har aktiviteter i USA, eller som overvejer at starte et eksportsamarbejde med amerikanske partnere.

  WINDPOWER® er USAs største vindmesse og konference, og det er her alle de amerikanske vindvirksomheder samles for at diskutere udviklingen på markedet, innovative løsninger og politiske udfordringer.

  Det amerikanske vindmarked klarede sig igennem et udfordrende 2013, men installerede alligevel et rekordantal megawatt. Derudover annoncerede flere store nationale aktører nye kontrakter og stigende aktivitet, mens flere store virksomheder inkluderede vindenergi i deres portfolio. Det amerikanske marked er stort, og danske virksomheder har gode muligheder for at byde ind med innovative løsninger og produkter af høj kvalitet.

  Danish Wind Export Association (DWEA) arrangerer dansk pavillon på  WINDPOWER® 2015.  Du kan læse mere og tilmelde dig her.

 • 19 05 2015 | THETIS MRE Konference

  MRE messe hvor en række af de førende virksomheder på det franske marked som fx ALSTOM; EDF; GDF Suez samt store dele af offshore...

  19 05 2015 THETIS MRE Konference


  MRE messe hvor en række af de førende virksomheder på det franske marked som fx ALSTOM; EDF; GDF Suez samt store dele af offshore værdikæden vil være til stede og gode muligheder for netværk og viden inden for det franske offshore marked. Afholdes for 3. år i Nantes, Frankrig. 

  Læs mere her.


 • 26 05 2015 | Hvordan forbedrer vi samarbejdet mellem vidensinstitutioner og...

  Alle taler om øget samarbejde mellem vidensinsitutioner og SMV’ere – men hvordan sikrer vi samarbejdet? Og hvordan sikrer vi os, at det bidrager til...

  26 05 2015 Hvordan forbedrer vi samarbejdet mellem vidensinstitutioner og vindindustriens SMV’ere?


  Alle taler om øget samarbejde mellem vidensinsitutioner og SMV’ere – men hvordan sikrer vi samarbejdet? Og hvordan sikrer vi os, at det bidrager til den danske vindindustris konkurrenceevne?

  Kom og bidrag til diskussionen, når Megavind lancerer en ny strategi om bedre samarbejde mellem danske vidensinstitutioner og vindmøllebranchens små- og mellemstore virksomheder. 

  Målgruppen for den åbne workshop er repræsentanter fra universiteter, GTS’ere, fonde, udviklingsansvarlige og projektledere i små- og mellemstore virksomheder, samt andre, der beskæftiger sig med privat og offentligt forsknings- og udviklingssamarbejde i vindbranchen.
 • 01 06 2015 | Workshop: Denmark’s future test facilities and competences

  Get your voice heard and have an influence on the agenda for Denmark’s future test and demonstration facilities and competences. Join us for a workshop on June 1st...

  01 06 2015 Workshop: Denmark’s future test facilities and competences


  Get your voice heard and have an influence on the agenda for Denmark’s future test and demonstration facilities and competences. Join us for a workshop on June 1st 2015.

  At this workshop, we provide you with an opportunity to develop and qualify ideas and voice your own needs for test and demonstration facilities in Denmark. Last time a similar prioritization was made, it resulted in the realization of “Østerild – National Test Center for Large Wind Turbines”. 

  Based on a survey among members of the Danish Wind Industry Association, Megavind has gathered a series of ideas for future test and demonstration facilities and competencies in Denmark. The data has been cataloged and will form the basis for the discussions at the workshop.

  Program
  Morning session: Discussion of the survey results with the aim of identifying future test and demonstration needs in Denmark.
  Afternoon session: Prioritization of test and demonstration needs in Denmark.
   
 • 02 06 2015 | EnergiForsk 15

  Mangler du finansiering til din gode ide inden for energiforskningsområdet? Så kom og hør om dine muligheder på EnergiForsk 2015....

  02 06 2015 EnergiForsk 15


  Mangler du finansiering til din gode ide inden for energiforskningsområdet? Så kom og hør om dine muligheder på EnergiForsk 2015.

  Konferencen er for virksomheder, kommuner, videninstitutioner og andre potentielle ansøgere, der vil høre mere om mulighederne for at søge midler, sparre og få råd til en ansøgning, networke og høre om fremtiden inden for energiområdet.

  Foreløbigt program
  • Præsentation af programmerne
  • Oplæg fra klima-, energi- og bygningsministeren
  • Erfaringer fra ansøgere og evaluatorer
  • Paneldiskussion om FUD og den grønne omstilling
  • Parallelsessioner:
  • Smart Grid
  • Markedsmodning/kommercialisering
  • Konkret hjælp til ansøgningen
  • Uddeling af ForskEL-prisen 2015
  • Mulighed for at besøge stande og networke
  • Mulighed for rundvisning i House of Green

  Deltagelse i konferencen er gratis.

  Tilmeld dig her
   
 • 11 06 2015 | Folkemøde 2015 - Vindens Telt

  I samarbejde med EWEA og VidenOmVind kan Vindmølleindustrien præsentere Vindens Telt som en del af Folkemødet 2015. I Vindens Telt har vi fokus...

  11 06 2015 Folkemøde 2015 - Vindens Telt

  I samarbejde med EWEA og VidenOmVind kan Vindmølleindustrien præsentere Vindens Telt som en del af Folkemødet 2015.

  I Vindens Telt har vi fokus på vindenergiens og –industriens betydning for vores fremtid. Oplev blandt andet debatter om vindindustriens bidrag til moderne energiforsyning, om jobskabelse og innovation samt om muligheder og udfordringer i arbejdet med vindenergi.

  ______________________________________________________________

  Program:


  11. juni
  15:30-16:30   Innovation i centrum - fremtidens energisystem
  16:30-17:00   Slå de grønne ambitioner fast - åbning af Vindens Telt

  12. juni
  09:00-10:30   Skal fremtidens vindmøller produceres i Danmark?
  11:40-12:40   Energiunionen - mere magt til Bruxelles?
  14:45-15:40   Energisektoren som vækstmotor i Udkantsdanmark
  15:55-16:50   Vindmøller i Danmark: Fyrtårn eller fuser?
  17:45-18:45   Reception i Vindens Telt

  13. juni
  09:30-10:50   Åben dialog i Vindens Telt: Fra NIMBY til YIMBY
  11:40-12:40   Vindmølleplanlægning: Duks eller ballademager?

  Du finder os i telt A45. Kort over Folkemødet vil blive uploadet snarest muligt.
 • 11 06 2015 | Slå de grønne ambitioner fast - åbning af Vindens Telt

  Der er delte meninger om de grønne danske ambitioner, og som den første slår klima- og energiminister Rasmus Helveg Petersen sin holdning fast i...

  11 06 2015 Slå de grønne ambitioner fast - åbning af Vindens Telt

  Der er delte meninger om de grønne danske ambitioner, og som den første slår klima- og energiminister Rasmus Helveg Petersen sin holdning fast i Vindens Telt. Kom forbi og slå også din holdning til energiens fremtid fast med 7” søm. Det kræver både kræfter, et godt øje og fremsynethed.
   
  I Vindens Telt er alle velkomne til at slå deres holdning til vedvarende energi fast. Skal vi have mere eller mindre og skal Danmark gå foran andre lande? Kom forbi teltet, deltag i debatterne og bank et søm i. Samtidig kan du høre mere om vind-energi og få en snak med aktørerne i Vindens Telt.
   
  Deltagere:
  Rasmus Helveg Petersen, Klima- og energiminister
 • 11 06 2015 | Innovation i centrum - fremtidens energisystem

  Energibranchen bugner af smarte, grønne og innovative løsninger, og alle spiller de en rolle i fremtidens intelligente energisystem. Ledende aktører...

  11 06 2015 Innovation i centrum - fremtidens energisystem

  Energibranchen bugner af smarte, grønne og innovative løsninger, og alle spiller de en rolle i fremtidens intelligente energisystem. Ledende aktører fra branchen indleder Folkemødet med tankevækkende og innovativ diskussion af, hvad der er muligt i dag, i morgen og i 2050.
   
  Danmark har en ambition om at være uafhængig af fossile energikilder i 2050, og skal vi lykkes, skal der tænkes smart. Tre visionære eksperter skitserer deres fremtidsvisioner for energisystemet, og hvordan vi skaber den nødvendige innovation til at nå målet samtidig med, at Danmark vinder på billig energi, høj forsyningssikkerhed og grønne job. Alle kommer de med bud på relevante løsninger og går hinanden på klingen med, hvad der bedst kan betale sig. Er det energieffektivisering, smart grids, lagring af energi, internationalt samarbejde, vindmøller eller noget helt sjette?
   
  Deltagere:

  - Henrik Stiesdal, Tidl teknologichef, Siemens Wind Power
  - Peder Ø Andreasen, Adm direktør og President, Energinetdk/ European
    Network of Transmission System Operators for Electricity
  - Anders Eldrup, Bestyrelsesformand, Offshoreenergydk
 • 12 06 2015 | Reception i Vindens Telt

  Nærmere information følger....

  12 06 2015 Reception i Vindens Telt


  Nærmere information følger.
 • 12 06 2015 | Vindmøller i Danmark: Fyrtårn eller fuser?

  Danmark er verdensførende hvad angår produktion af vindmøller og udnyttelsen af vindenergi, men hvilken rolle skal Danmark spille i fremtiden? Skal vi...

  12 06 2015 Vindmøller i Danmark: Fyrtårn eller fuser?

  Danmark er verdensførende hvad angår produktion af vindmøller og udnyttelsen af vindenergi, men hvilken rolle skal Danmark spille i fremtiden? Skal vi fortsat lede vejen for andre lande, eller skal vi give slip på vores teknologiske forspring og konkurrencefordele?
   
  Den danske satsning på vindmøller gennem mere end 35 år har sikret en unik global markeds- og konkurrenceposition. I dag kommer knap 40 % af elektriciteten fra vindmøller, og samtidig er forsyningssikkerheden i verdensklasse, og vi har strøm i kontakten 99,997% af tiden. En fremtid med mere vindenergi, fortsat høj forsyningssikkerhed, lavere CO2-udledning og flere grønne job kræver investeringer og dermed politisk vilje og stabilitet. Men skal vi fortsætte af den grønne sti og holde fast i positionen som energipolitisk fyrtårn i EU og verden? Er vi bedre tjente med at stoppe op og skifte fokus til investeringer i fossil energi? Den højaktuelle diskussion tages med ledende aktører og meningsdannere. Moderator på debatten er Partner og Senior kommunikationsrådgiver Christian Lemvigh, Jøp, Ove & Myrthu CPH.
   
  Deltagere:
  - Christian Ibsen, Direktør, Concito
  - Jan Hylleberg, Adm direktør, Vindmølleindustrien
  - Jens Joel, Klima og energiordfører, Socialdemokratiet
  - Lars Christian Lilleholt, Energi og klimaordfører, Venstre
  - Otto Brøns-Petersen, Analysechef, CEPOS
 • 12 06 2015 | Energisektoren som vækstmotor i Udkantsdanmark

  Vindindustrien tegner sig i dag for titusindvis af job i Udkantsdanmark. Pilen peger på fortsat stor vækst, især i offshore vindenergi, og det...

  12 06 2015 Energisektoren som vækstmotor i Udkantsdanmark

  Vindindustrien tegner sig i dag for titusindvis af job i Udkantsdanmark. Pilen peger på fortsat stor vækst, især i offshore vindenergi, og det kræver politisk handling på en række områder, hvis danske virksomheder skal følge udviklingen og skabe endnu flere produktionsarbejdspladser i offshore vind.
   
  Det globale marked for offshore vindenergi er i enorm vækst, og tæt på Danmark er der gang i væksten og arbejdet med at bygge havmølleparker. Vindmølleindustriens branchestatistik og analyse af vindjobs i de danske kommuner viser med al tydelighed, at vindenergi er en vækstmotor i Udkantsdanmark. Havvindmøller produceres i stort omfang i Danmark, og utallige danske virksomheder er involveret i transport, installation og servicering af offshore vindenergi. Skal den danske vindindustri fortsat skabe vækst og vindjob på tværs af Danmark, skal den nuværende ambitiøse danske energipolitik kombineres med løsninger, der sikrer innovation og produktionsjob. Det indebærer bl.a. en mobil og kvalificeret arbejdsstyrke, da innovation, kvalitet og vækst er direkte forbundet med den arbejdskraft, der er tilgængelig. Skabelsen af vindjob udfordres samtidig af andre snubletråde i form af ufleksible skatteregler på installationsskibe, som betyder, at denne niche har svært ved at konkurrere med udlandet
   
  Deltagere:
  - Steen Gade, Energi- og erhvervsordfører, Socialistisk Folkeparti
  - Mads Nipper, CEO, Grundfos
  - Jens Frederik Hansen, CEO, A2SEA
  - Carl Holst, Regionsrådsformand i Region Syddanmark, Venstre
 • 12 06 2015 | Energiunionen - mere magt til Bruxelles?

  Tidligere i år præsenterede EU-Kommissionen sin vision for en ny europæisk energiunion, der skal mindske Europas afhængighed af energi udefra og...

  12 06 2015 Energiunionen - mere magt til Bruxelles?

  Tidligere i år præsenterede EU-Kommissionen sin vision for en ny europæisk energiunion, der skal mindske Europas afhængighed af energi udefra og sikre omstillingen til en mere klimavenlig økonomi. Er det at give mere magt til Bruxelles? Hvad er fordelene og ulemperne ved en energiunion?
   
  Deltagere: 
  - Morten Dyrholm, Bestyrelsesmedlem, EWEA
  - Jeppe Kofod, MEP'er, Socialdemokraterne
  - Troels Ranis, CEO, DI Energi
  - Peder Ø Andreasen, CEO, Energinetdk
 • 12 06 2015 | Skal fremtidens vindmøller produceres i Danmark?

  Danmark nyder godt af vindmølleproduktion og -eksport, og i fremtiden vil XXL-vindmøller fylde mere på vejene. I takt med at de mange...

  12 06 2015 Skal fremtidens vindmøller produceres i Danmark?


  Danmark nyder godt af vindmølleproduktion og -eksport, og i fremtiden vil XXL-vindmøller fylde mere på vejene. I takt med at de mange vindmøllekomponenter vokser i størrelse er der behov for, at infrastruktur og transportvilkår gentænkes, så der fremover er plads til både vindmølletårne og Volvo’er.
   
  I arbejdet med at drive omkostningerne ned og dermed konkurrenceevnen op, vokser vindmøller støt i højde og effekt. Dette udviklingsarbejde foregår i stort omfang i Danmark ligesom vindmøller, tårne, vinger og andre store komponenter, der skal ud på eksportmarkederne, produceres på tværs af landet. Verdens pt. største vindmøller er ’made in Denmark’, og skal fremtidens XXL-vindmøller på mere end 10 megawatt (MW) også produceres i Danmark, er der behov for transportvilkår og infrastruktur, der kan rumme den danske produktion af vindmøllekomponenter, der store som små er i verdensklasse. Debatten starter kl. 09:30 med morgenmad fra kl. 09:00. Moderator på debatten er Partner og Senior kommunikationsrådgiver Christian Lemvigh, Jøp, Ove & Myrthu CPH.
   
  Deltagere:
  - Carsten Kissmeyer, Borgmester, Ikast-Brande Kommune
  - Jan Hylleberg, Adm direktør, Vindmølleindustrien
  - Jan Petersen, Borgmester, Norddjurs Kommune
  - Jukka Pertola, Direktør, Siemens A/S
  - Thomas Møller Thomsen, Adm direktør, FDM
  - Rasmus Helveg Petersen, Klima- og energiminister
 • 13 06 2015 | Åben dialog i Vindens Telt: Fra NIMBY til YIMBY

  Hvordan skaber vi de bedste vilkår for opstilling af vindmøller på land? Hvilke forudsætninger skal være opfyldt for at sikre lokal...

  13 06 2015 Åben dialog i Vindens Telt: Fra NIMBY til YIMBY


  Hvordan skaber vi de bedste vilkår for opstilling af vindmøller på land? Hvilke forudsætninger skal være opfyldt for at sikre lokal forankring og accept af vindmølleprojekter? Besøg Vindens Telt og få en dialog med VidenOmVind.

  Deltagere:
  - Henrik Vinther, Sekretariatsleder, VidenOmVind
  - Anton Gammelgaard, Chefkonsulent, VidenOmVind
 • 13 06 2015 | Vindmølleplanlægning: Duks eller ballademager?

  Kommunerne har ansvaret for at opstille vindmøller på land. Hvorfor opsættes der møller i nogen kommuner, mens der ikke sker noget i andre? Debat...

  13 06 2015 Vindmølleplanlægning: Duks eller ballademager?

  Kommunerne har ansvaret for at opstille vindmøller på land. Hvorfor opsættes der møller i nogen kommuner, mens der ikke sker noget i andre? Debat i ”Vindens Telt” lørdag d. 13/6 kl. 11.40 mellem borgmester Mette Touborg fra Lejre Kommune og Villum Christensen, udvalgsformand i Slagelse Kommune.
   
  Kommunerne har planlægningsansvaret for opstilling af vindmøller på land. De spiller en afgørende rolle for at nå energiaftalens mål om at opstille 1800 MW frem mod 2020. I nogle kommuner er der opsat mange vindmøller, i andre sker der slet ingenting. Nogle af de vigtige spørgsmål er: Er modstanden blandt kommende vindmøllenaboer reelt begrundet eller blot udtryk for særinteresser, der kolliderer med den almene interesse i at omstille energiforsyningen? Er der plads til friløbere blandt kommunerne, eller bør alle bidrage solidarisk for at nå de fastsatte mål? Hvad skal der til, for at kommunalpolitikerne i højere grad påtager sig et landspolitisk ansvar for energipolitikken? Er det bedre, at staten overtager ansvaret for planlægningen? Få svar på disse og andre store spørgsmål i en spændende debat i Vindens Telt lør-dag d. 13/6 kl. 11.40 mellem borgmester Mette Touborg fra Lejre Kommune og Villum Christensen, udvalgsformand i Slagelse Kommune.
   
  Deltagere:
  - Mette Touborg, Borgmester, Lejre Kommune
  - Villum Christensen, Udvalgsformand, Slagelse Kommune
  - Henrik Vinther, Moderator, VidenOmVind
 • 15 06 2015 | Etablering i Hamborg

  I samarbejde med Beck Rechtsanwälte inviterer Vindmølleindustrien til et introduktionsmøde i Hamborg for virksomheder interesseret i at etablere...

  15 06 2015 Etablering i Hamborg


  I samarbejde med Beck Rechtsanwälte inviterer Vindmølleindustrien til et introduktionsmøde i Hamborg for virksomheder interesseret i at etablere kontor i Tyskland. Arrangementet har for øje at klæde danske vindvirksomheder godt på fra start på det tyske marked.


  Med et boomende offshore-marked i Nordsøen og et tysk marked med stort potentiale, er den tyske delstat Hamborg ved at udvikle sig til en nordeuropæisk vindhovedstad. I Hamborg er der herved gode muligheder at hente for danske virksomheder.


  Arrangementet foregår hos Beck Rechtsanwälte i Hamborg, hvor Vindmølleindustriens Hamborg Pakke vil blive introduceret og det nordeuropæiske on- og offshore-marked præsenteret af analysehuset MAKE. Under arrangementet er der mulighed for networking med Hamborg Pakkens partnere.


  Både Hamborg Pakken og arrangementet tilbydes gratis til Vindmølleindustriens medlemmer.


  Kom godt fra start

  For at sikre gode vilkår for danske virksomheder og en andel af væksten på det internationale marked har Vindmølleindustrien siden 2013 haft et samarbejde med branchens førende og lokalkendte rådgivere.


  Vindmølleindustrien kan derfor tilbyde en pakkeløsning for etablering af kontor i Hamborg i samarbejde med Bech-Bruun, Deloitte, Beck Rechtsanwälte, Exact Recruitment og Xplanation.


  Læs mere om Hamborg Pakken her

 • 15 06 2015 | IEA Report Launch: Cost Reduction for Onshore Wind – Status and perspectives

  Is the Cost of Wind Energy falling? That is the question, we seek to answer at the launch of the International Energy Agency (IEA) new report that analyzes the cost...

  15 06 2015 IEA Report Launch: Cost Reduction for Onshore Wind – Status and perspectives

  Is the Cost of Wind Energy falling? That is the question, we seek to answer at the launch of the International Energy Agency (IEA) new report that analyzes the cost of onshore wind energy and subsidy levels in the US, Germany, Norway, Ireland and Denmark.

  The report is prepared by the IEA Wind Task 26 working group that is guesting Copenhagen from June 15- 17 to discuss the group's main focus area: Cost of Wind Energy.

  Join us when the report's conclusions are presented and we open up for discussions about Cost of Energy, Value of Wind and subsidy schemes. The Danish Wind Industry Association is hosting the event and is inviting professionals and journalists to the launch at Energiens Hus.

  The event is free of charge. Registration is at first-served basis as seats are limited.

  See the agenda here.

 • 16 06 2015 | Vindstudietur – det polske vindmarked

  Den nyligt godkendte støtteordning for landvind i Polen spår om gunstige udsigter for Polens vindmarked. DWEA og den danske ambassade i Warszawa inviterer...

  16 06 2015 Vindstudietur – det polske vindmarked


  Den nyligt godkendte støtteordning for landvind i Polen spår om gunstige udsigter for Polens vindmarked. DWEA og den danske ambassade i Warszawa inviterer nu danske vindvirksomheder med til Polen for at udforske markedets nye muligheder.
   
  Vindenergi er en af de mest dynamiske udviklingsområder i den polske økonomi. En ny RES act introducerer et helt nyt støttesystem for grøn energi i Polen, som vil gøre markedet både forudsigeligt og attraktivt.
   
  På studieturen vil du:
  - få indgående information om den nye RES lovgivning og teste Polens auktionsystem på første hånd
  - møde fremtrædende personer inden for både statsejede såvel som private energivirksomheder
  - afsøge mulighederne for vindenergi i Ukraine
  - høre om EU-støtte til energiprojekter
   

  Se programmet for turen her
 • 18 06 2015 | Salg & Marketing netværksmøde

  Vær med når Vindmølleindustriens Salg & Marketingsnetværk mødes hos Hydratech Industries den 18. juni kl. 9:00 – 15:00.  ...

  18 06 2015 Salg & Marketing netværksmøde


  Vær med når Vindmølleindustriens Salg & Marketingsnetværk mødes hos Hydratech Industries den 18. juni kl. 9:00 – 15:00.
   
  Netværket henvender sig til ledere og medarbejdere, der til daglig beskæftiger sig med strategisk, operationel og taktisk salg, eksport og marketing.
   
  Læs mere om netværket hér.
 • 23 06 2015 | QA-Netværksmøde

  Vindmølleindustriens næste QA-Netværksmøde afholdes hos KK Wind Solutions d. 23 juni kl. 9-15.  Mødet er forbeholdt medlemmer af...

  23 06 2015 QA-Netværksmøde

  Vindmølleindustriens næste QA-Netværksmøde afholdes hos KK Wind Solutions d. 23 juni kl. 9-15. 
  Mødet er forbeholdt medlemmer af Vindmølleindustrien og netværket, men er gratis for førstegangs-deltagende.  
   
  QA-Netværket er dedikeret til virksomheder med interesse i Quality Assurance og henvender sig til ledere og nøglemedarbejdere, der til daglig beskæftiger sig med strategisk, operationel og taktisk kvalitet og miljø i virksomheden.
   
  Læs mere om QA-Netværket her.
 • 01 09 2015 | BRAZIL WINDPOWER 2015

  Den største vindenergi event i Lantinamerika. Vindenergi er den hurtigst voksende forsyningskilde i Brasilien. Over de næste 5 år vil vindenergi...

  01 09 2015 BRAZIL WINDPOWER 2015


  Den største vindenergi event i Lantinamerika.

  Vindenergi er den hurtigst voksende forsyningskilde i Brasilien. Over de næste 5 år vil vindenergi bidrage til generering af mere end 19000 jobs, R$ 6 billion milliarder i investeringer, 2,7 millioner hjem vil blive forsynet og 1,3 millioner ton CO2 undgået. 
   
  I 2015 vil der være 113 nye vindfarme under etablering med et total kapacitet på 2,7 GW.

  Læs mere hér
 • 15 09 2015 | HUSUM Wind 2015

  På HUSUM Wind 2015 vil der være særligt fokus på de tysktalende lande, samt løsninger inden for service, vedligeholdelse og retrofitting af...

  15 09 2015 HUSUM Wind 2015

  På HUSUM Wind 2015 vil der være særligt fokus på de tysktalende lande, samt løsninger inden for service, vedligeholdelse og retrofitting af vindmølleparker.

  Det tyske vindmarked er i konstant udvikling, og hos industrien er der fokus på øget produktionen og pålidelighed, samt at reducere omkostninger. Dette skaber interesse for de nyeste teknologier inden for branchen hos investorerne. 
   
  HUSUM har været en fast del af vindbranchen i et kvart århundrede og vært for en kendt messe for vindenergi. Udstillere og besøgende drager fordel af messens gode netværksmuligheder.
   
  HUSUM Wind er kendetegnet ved en strøm af hands-on, kommercielle og tekniske besøgende og som en messe, hvor vindteknologi af høj kvalitet kan opleves og diskuteres.
 • 22 09 2015 | Danish Wind Industry Annual Event 2015

  Sæt kryds i kalenderen til Vindmølleindustriens årsmøde 2015, hvor industrien og forskningsverden sætter spot på hvordan vi fortsat...

  22 09 2015 Danish Wind Industry Annual Event 2015


  Sæt kryds i kalenderen til Vindmølleindustriens årsmøde 2015, hvor industrien og forskningsverden sætter spot på hvordan vi fortsat sikrer værdiskabelse og udvikling i branchens konkurrenceevne.

  I år afholdes årsmødet i samarbejde med Forskningskonsortiet som en del af HI15 i Messecenter Herning, Skandinaviens førende industrimesse, under navnet WIND ENERGY DENMARK

  WIND ENERGY DENMARK samler alle relevante aktører i den danske vindindustri og forskningsverden under ét tag til en todages udstilling og konference. Det er et unikt årsmøde, hvor hele værdikæden bringes sammen – selv på tværs af landegrænser.

  Du kan deltage i årsmødet og konferencen på flere måder:
  1. Som deltager med fri adgang til aktiviteter, arrangementer og konference-sessioner (tilmelding kommer snarest, men reserver allerede nu datoerne)
  2. Som udstiller med ekstra synlighed i form af en konferencestand – book din stand hér.
   
  Gå ikke glip af chancen for at netværke og udveksle ideer med andre vindprofessionelle fra et bredt udsnit af branchen, hele værdikæden og forskningsverden. 
   
  Det er følgende temaer, du kan blive klogere på til konferencen:
  • Den danske værdikæde: Hvad er udviklingen?
  • Markedsudvikling 
  • Den nyeste forskning
  • Teknologiudvikling 
  • Konkurrencedygtighed
  • Omkostningsreduktioner 

  HI 2015 er en gratis udstilling, mens konferencedelen vil være lukket for ikke-betalende gæster.
   
 • 22 09 2015 | HI Teknologi- og Industrimesse 2015

  HI Teknologi- og Industrimesse er mødestedet, hvor 6.000 virksomheder, 16.700 besøgende og mere end 600 udstillere hvert andet år samles for at skabe...

  22 09 2015 HI Teknologi- og Industrimesse 2015

  HI Teknologi- og Industrimesse er mødestedet, hvor 6.000 virksomheder, 16.700 besøgende og mere end 600 udstillere hvert andet år samles for at skabe forretning, networke, dele viden og få inspiration.

  Messen arrangeres i tæt samarbejde med førende brancheforeninger og partnere – og naturligvis i tæt dialog med de mange udstillere.

  HI 2015 sætter endnu engang et særligt fokus på vindenergi gennem en målrettet vind-udstilling. Udstillingen integreres i Vindmølleindustriens årsmøde: ”Danish Wind Industry Annual Event 2015”, der afholdes som en del af HI 2015. 

  Læs mere om HI 2015 her.

   

 • 14 10 2015 | China Wind Power 2015

  Kina er verdens største marked for vindenergi og rummer et stort potentiale med en regering, der forventer, 14-15 GW vil blive installeret i de kommende år....

  14 10 2015 China Wind Power 2015


  Kina er verdens største marked for vindenergi og rummer et stort potentiale med en regering, der forventer, 14-15 GW vil blive installeret i de kommende år. Hertil er Kina verdens næststørste marked for O&M, som følge af landets lave O&M omkostninger. 

  China Wind Power er Kinas største event for vindenergi, og udstillingen er en god mulighed for at møde nye og eksisterende kunder. 

  Danish Wind Export Association (DWEA) står for den Danske Pavillon - the Pavilion of Denmark - på China Wind Power 2015. Du kan læse mere om pavillonen, priser og tilmelde dig på DWEAs hjemmeside her
 • 17 11 2015 | EWEA 2015 Annual Event

  I år finder EWEA 2015 Annual Event sted i Paris to uger før verdens ledere mødes for at diskutere klimaforhandlinger til COP21-topmødet i den...

  17 11 2015 EWEA 2015 Annual Event

  I år finder EWEA 2015 Annual Event sted i Paris to uger før verdens ledere mødes for at diskutere klimaforhandlinger til COP21-topmødet i den franske hovedstad. Som Europas førende vindbegivenhed samler EWEA’s Annual Event hele forsyningskæden inden for vindenergi – og med en bred vifte af seminarer og netværksarrangementer, skaber EWEA en god platform for at møde forretningsforbindelser, diskutere politik og opnå ny viden inden for vindenergi.

  Pavilion of Denmark – fremvis din ekspertise
  Hvert år samler EWEA Annual Event over 60 nationaliteter fra hele verden, hvilket gør den årlige udstilling til et internationalt forum med gode muligheder for at finde nye leverandører, se de nyeste udviklinger og skabe partnerskaber. I år forventes det, at 8.000 besøge konferencen og udstillingen.

  DWEA har sørget for en centralt placeret dansk fællesstand, der vil skabe maksimal opmærksomhed omkring de danske kompetencer – hertil sørger DWEA for, at den danske tilstedeværelse markedsføres før og under arrangementet.

  Vil du også være med til at sætte fokus på, hvad Danmark kan inden for vindenergi, så kan du stadig nå at booke din standplads hér.

  Indsendelse af abstrakt
  Har du ny og inspirerende viden, som du gerne vil præsentere for et stort udsnit af vindbranchens centrale aktører, så er det nu, du skal indsende dit abstrakt til EWEA - inden deadlinen d. 15. maj. Der modtages abstrakter inden for to områder, ‘general’ og ‘science & research, som du kan læse mere om hér.

  Læs også vejledningen for indsendelse af abstrakter hér for at sikre, at du har de bedste chancer for at få dit abstrakt accepteret og udvalgt.

  Indsend din abstrakt hér

  Vil du vide mere?
  Du kan læse meget mere om eventet på EWEA’s hjemmeside.Danish Wind Industry Association

Rosenørns Allé 9, 5. sal
DK-1970 Frederiksberg C

Tel: +45 3373 0330
E-mail:

Dwarf