Frontpage Members Events

Newsletter:

Signup for our newsletter here:

Events

Get an overview of the events that DWIA either host or attend in the upcoming period of time (some events are in Danish).

 • 18 08 2014 | Seminar: Materialeteknologi

  I samarbejde med bl.a. Vindmølleindustrien, Region Midt og Aarhus Universitet byder Aalborg Universitet indenfor til det tekniske seminar...

  18 08 2014 Seminar: Materialeteknologi

  I samarbejde med bl.a. Vindmølleindustrien, Region Midt og Aarhus Universitet byder Aalborg Universitet indenfor til det tekniske seminar "Materialeteknologi". Temadagen er en del af projektet "Udvikling og omstilling i Vindmølleindustrien".

  Målgruppe: Specialister / ingeniører hos underleverandører

  Pris: Gratis

  Sprog: Dansk

  Tilmeldingsfrist:  Mandag 11. august 2014. 

  Læs mere og tilmeld dig her.

 • 26 08 2014 | QA-Netværksmøde

  Vindmølleindustrien har et netværk dedikeret til virksomheder, der er interesserede i Quality Assurance (QA). Som deltager af netværket får du...

  26 08 2014 QA-Netværksmøde


  Vindmølleindustrien har et netværk dedikeret til virksomheder, der er interesserede i Quality Assurance (QA). Som deltager af netværket får du værdifuld indsigt i, hvordan andre virksomheder arbejder med at sikre produkt- og servicekvalitet.

  Det næste møde i Vindmølleindustriens QA-Netværk afholdes tirsdag d. 26. august 2014 9:00-15:00 hos LORC (Lindoe Offshore Renewables Center) Kystvejen 100, 5330 Munkebo, hvor vi får mulighed for at se en Vestas nacelle i testbænken.
   
  Der er meget begrænset deltager antal, som er forbeholdt QA-Netværket og QA ansvarlige fra vindmøllesektoren. Der tages forbehold for ændringer.

  Du kan finde mere information omkring netværket og tilmelding her.
 • 28 08 2014 | 25 års jubilæum: Standardiseringsudvalget for vindmøller

  Dansk Standard afholder jubilæum i anledning af det danske Standardiseringsudvalg for vindmøllers 25 års grundlæggelse.  Arrangementet...

  28 08 2014 25 års jubilæum: Standardiseringsudvalget for vindmøller

  Dansk Standard afholder jubilæum i anledning af det danske Standardiseringsudvalg for vindmøllers 25 års grundlæggelse. 

  Arrangementet byder på indlæg fra Henrik Stiesdal, CTO hos Siemens Wind Power, der fortæller om teknologiudviklingen i forhold til den internationale konkurrence.

  Vestas Vice President for Towers, Loads and Controls, Michael Høgedal, fortæller om, hvordan standardiseringsarbejde kan bruges som værktøj til vækst - nu og i fremtiden.

  Hertil kan man høre, hvilke udfordringer og muligheder DONG ser i den danske energipolitik og det offentlige / private samarbejde. 

  Arrangementet er gratis for udvalgets medlemmer, samarbejdspartnere og inviterede gæster. 

  Tilmelding skal ske til Paula Gade på pg@ds.dk. 

 • 02 09 2014 | Delegationstur forud for OWIB 2014

  Forud for årets største dedikerede offshore network event, OWIB 2014, afholdes der dagen før en delegationstur. Delegationsturen giver dig...

  02 09 2014 Delegationstur forud for OWIB 2014


  Forud for årets største dedikerede offshore network event, OWIB 2014, afholdes der dagen før en delegationstur.

  Delegationsturen giver dig første parkets udsyn til de aktiviteter der finder sted på Esbjerg Havn. På turen kan du bl.a. opleve Vestas' pre-assembly site og Vattenfalls kontrolcenter, hvorfra de overvåger havmølleparkene.

  Tentativt program
  12:30 - Registrering ved Hotel Britania, Torvegade 24, 6700 Esbjerg
  13:00 - Guidet tur på Esbjerg Havn 
  14:00 - Besøg på Vestas pre-assembly site
  15:30 - Besøg i Vattenfalls kontrolcenter 
  16:30 - Besøg hos Mærsk Trainings faciliteter på havnen

  Du kan læse mere om programmet, og se hvordan du tilmelder dig her

  Prisen for deltagelse er 99 EUR. 
 • 03 09 2014 | Årets største dedikerede offshore network-event – OWIB 2014

  OWIB 2014 er en unik mulighed for at møde og skabe kontakt til aktører i offshore vind sektoren.  Deltagerne på OWIB omfatter virksomheder fra...

  03 09 2014 Årets største dedikerede offshore network-event – OWIB 2014

  OWIB 2014 er en unik mulighed for at møde og skabe kontakt til aktører i offshore vind sektoren. 

  Deltagerne på OWIB omfatter virksomheder fra alle niveauer i supply chain. Arrangementet er internationalt med deltagelse fra nogle af de vigtigste aktører i Europa. 

  OWIB er designet til at tilbyde virksomheder i offshore vindindustrien et forum til at finde nye kunder, leverandører og forretningspartnere. Konceptet er pre-organiserede Business2Business møder og giver hver deltager mulighed for at planlægge op til 17 møder - et koncept som er yderst effektivt og har ført til flere varige samarbejder gennem årene.

  OWIB 2014 er arrangeret i et samarbejde mellem Offshoreenergy.dk, Esbjerg Erhvervsudvikling og Vindmølleindustrien og foregår d. 3. og 4. september i Esbjerg. 

  Som medlem af Vindmølleindustrien får du 20 pct. rabat på deltagerprisen. Send en mail til sbh@windpower.org for at modtage rabatkode. 

  Du kan tilmelde dig OWIB 2014 her

 • 23 09 2014 | WindEnergy Hamburg 2014

  Danish Wind Export Association arrangerer dansk pavillon på WindEnergy Hamburg 2014. Messen samler både internationale onshore og offshore aktører...

  23 09 2014 WindEnergy Hamburg 2014

  Danish Wind Export Association arrangerer dansk pavillon på WindEnergy Hamburg 2014. Messen samler både internationale onshore og offshore aktører i byen, der hastigt har udviklet sig til en international wind energy hub.

  Arrangørerne bag Hamburg og Husum messerne er gået sammen i et nyt samarbejde og afholder den internationale messe i Hamburg i lige år samt den nationale messe i Husum i ulige år for at undgå overlap. Det samlede messeareal er på 65.000 m2 med ca. 1.000 udstillere og der forventes at godt 40.000 besøger messen.

  Læs mere på dwea.dk

 • 09 10 2014 | Hub North - Vind Basis

  Hvordan bliver du leverandør til den stærkt voksende vindindustri? Efteråret byder på en ny runde specialiserede og målrettede...

  09 10 2014 Hub North - Vind Basis

  Hvordan bliver du leverandør til den stærkt voksende vindindustri?
  Efteråret byder på en ny runde specialiserede og målrettede vind-workshops med fokus på strategi og leverandør-relationer

  Få svarene og hjælp til hvorledes du målretter din virksomhed til at få en andel af denne forretning.

  Vind Basis - 9. oktober 2014 9:00-16:30
  Her introduceres deltagerne og virksomhederne for hinanden, samt stifter bekendtskab med Vindmølleindustrien og Offshoreenergy.dk. Endvidere ser vi på vindindustriens historie, opbygning, udvikling og teknologi. Vi berører ejerskab, politikker og afregningspriser, nationale og globale markeder, værdikæden, herunder fabrikant- og offshore værdikæden, fremtiden og udfordringerne. Dagen afsluttes med plenum og indledning til Vind Workshop I+II.

  Læs mere om dagen og resten af forløbet samt tilmelding her.

 • 22 10 2014 | China Wind Power 2014

  Danish Wind Export Association arrangerer dansk pavillon på China Wind Power 2014. Denne messe har førsteprioritet for Kinas vindsektor på grund af...

  22 10 2014 China Wind Power 2014

  Danish Wind Export Association arrangerer dansk pavillon på China Wind Power 2014. Denne messe har førsteprioritet for Kinas vindsektor på grund af messens størrelse og indflydelse på sektoren.

  På trods af et par år med reducering af installeret kapacitet er markedsperspektivet for vind i Kina stadig positivt. Regeringen forventes at holde installationsraten på mindst 14-15 GW de næste par år. Kina er det største vindenergiland i verden og har udviklet sig til det det næststørste O&M marked.

  Tag med til Beijing og få et indblik i markedet. Mød nye partnere eller vedligehold kontakten med allerede eksisterende. Messens konferenceprogram giver desuden et billede af udviklingen på markedet.

  Læs mere på dwea.dk

 • 28 10 2014 | Hub North - Vind Workshop I+II

  Hvordan bliver du leverandør til den stærkt voksende vindindustri? Efteråret byder på en ny runde specialiserede og målrettede...

  28 10 2014 Hub North - Vind Workshop I+II

  Hvordan bliver du leverandør til den stærkt voksende vindindustri?

  Efteråret byder på en ny runde specialiserede og målrettede vind-workshops med fokus på strategi og leverandør-relationer. 
  Få svarene og hjælp til hvorledes du målretter din virksomhed til at få en andel af denne forretning.

   Vind Workshop I+II - 28. oktober 2014 9:00-16:30

  Her bygger vi videre på Vind Basis. Efter en kort fælles introduktion deles gruppen i henholdsvis en Component Supplier gruppe og en Offshore Wind gruppe. I grupperne fokuserer vi blandt andet på systemleverancemuligheder, hvor befinder vi os i værdikæden, hvor langt er vi ad ”Den strategiske vej”, er der en ”brændende platform”, mv. Vi får der ud over besøg af erfaren og international chef som har baggrund fra både vindmølleproducenterne, samt vind underleverandør ledet i metal og elektronik værdikæden. Der bliver desuden plads til bordet rundt samt fælles gruppe diskussion mv. Vi introducerer kompetencehjulet og score card, som efterfølgende bliver sendt til jer som hjemmearbejde, og vil danne grundlag for afsluttende individuel virksomheds vurdering/gennemgang. 

  Læs mere om dagen og resten af forløbet samt tilmelding her.

 • 03 11 2014 | WINDABA 2014, Sydafrika

  Danish Wind Export Association arrangerer fremstød med dansk pavillon på Windaba.  WINDaba blier organiseret af den sydafrikanske...

  03 11 2014 WINDABA 2014, Sydafrika

  Danish Wind Export Association arrangerer fremstød med dansk pavillon på Windaba.  WINDaba blier organiseret af den sydafrikanske vindmøllesammenslutning SAWEA (South African Wind Energy Association) og GWEC, og du vil her kunne møde sydafrikanske partnere og politiske beslutningstagere på dette nye og spændende marked.

  Det sydafrikanske vindmarked har udviklet sig fra planlægnings- til gennemførelsesstadiet, og Sydafrika er et af de mest spændende vækstmarkeder og flere danske virksomheder er allerede etableret eller planlægger etablering på dette spændende marked. Deltagelse på Windaba vil give et indgående indblik i sydafrikansk erhvervskultur, samt driverne og aktørerne i den sydafrikanske vindmølleindustri, idet der kan knyttes konkrete og værdifulde kontakter til nøglepersoner såsom potentielle kunder og partnere.

  Læs mere på dwea.dk

 • 11 11 2014 | Offshore wind resources, wakes and measurements course

  Time and place: November 11-12; DTU Risø Campus, Frederiksborgvej 399, 4000 Roskilde. The Danish wind energy research environment is internationally...

  11 11 2014 Offshore wind resources, wakes and measurements course

  Time and place: November 11-12; DTU Risø Campus, Frederiksborgvej 399, 4000 Roskilde.

  The Danish wind energy research environment is internationally recognized as being in the forefront of wind energy technology. Therefore we have an obligation to share and pass on our knowledge.

  Now DTU Wind energy offers a course in offshore wind resource, wakes and measurements.


  Key content of the course:

  • Physics of the marine at-mospheric boundary layer.

  • Measurement techniques

  • The big picture on modelling

  • Uncertainties on data and modelling for validation
   

  Read more about the event and the program here
   

  Registration

  Cost: € 1000

  Deadline: October 20

  To sign up please contact Heidi Serny Jacobsen

 • 12 11 2014 | Hub North - Fremdrift via partnerskab I

  Hvordan bliver du leverandør til den stærkt voksende vindindustri? Efteråret byder på en ny runde specialiserede og målrettede...

  12 11 2014 Hub North - Fremdrift via partnerskab I

  Hvordan bliver du leverandør til den stærkt voksende vindindustri?

  Efteråret byder på en ny runde specialiserede og målrettede vind-workshops med fokus på strategi og leverandør-relationer. 
  Få svarene og hjælp til hvorledes du målretter din virksomhed til at få en andel af denne forretning.

  Fremdrift via partnerskab I – 12. november 2014 9:00-15:00-Tentativ

  Det mere åbne forløb tager udgangspunkt i Vind Basis samt Vind Workshop I+II, og forudsætter at deltageren har en vis forståelse af egen position i de to værdikæder, Component Supplier og/eller Offshore Wind. For nye virksomheder til vindindustrien anbefales derfor at man har deltaget i de 2 nævnte forløb. 

  Læs mere om dagen og resten af forløbet samt tilmelding her.

 • 13 11 2014 | Offshore wind farms, planning and development course

  This course will focus on project development and important aspects to consider when developing wind farms. Subjects such as technology, feasibility studies and...

  13 11 2014 Offshore wind farms, planning and development course

  This course will focus on project development and important aspects to consider when developing wind farms. Subjects such as technology, feasibility studies and environmental assessments will be presented during the course.

  The Danish wind energy research environment is internationally rec-ognized as being in the forefront of wind energy technology. Therefore we have an obligation to share and pass on our knowledge.

  Now DTU Wind energy offers a course in wind farms, planning and development.


  Key content of the course:

  • Introduction to project development

  • Policy and support mechanisms

  • Wind turbine technology

  • Environmental impact assessment and social acceptance

  • Introduction to wind energy economics and feasibility studies


  Read more about the event and the program here
   

  Registration

  Cost: € 500

  Deadline: 4 weeks before the date of the course

  To sign up please contact Heidi Serny Jacobsen

 • 14 11 2014 | Advanced course on dynamics of offshore wind turbine support structures

  The Danish wind energy research environment is internationally rec-ognized as being in the forefront of wind energy technology. Therefore we have an obligation to share...

  14 11 2014 Advanced course on dynamics of offshore wind turbine support structures

  The Danish wind energy research environment is internationally rec-ognized as being in the forefront of wind energy technology. Therefore we have an obligation to share and pass on our knowledge.

  Now DTU Wind energy offers a course in offshore wind resource, wakes and measurements.


  Key content of the course:

  • Understanding wind correlation and power spectral density functions

  • Different wave spectra

  • Support structure dynamics expressed as a beam with stochastic excitation in
    frequency domain

  • Fixed support structure excitation from wind/wave spectra

  • Floating support structure excitation from wind/wave spectra

  • Extreme Load Prediction


  Read more about the event and the program here
   

  Registration

  Cost: € 500

  Deadline: October 13

  To sign up please contact Heidi Serny Jacobsen

 • 17 11 2014 | Advanced course on offshore wind power plants and grid integration

  Join us on 17 November for a course in offshore wind resource, wakes and measurements.  The Danish wind energy research environment is internationally rec-ognized as...

  17 11 2014 Advanced course on offshore wind power plants and grid integration

  Join us on 17 November for a course in offshore wind resource, wakes and measurements. 

  The Danish wind energy research environment is internationally rec-ognized as being in the forefront of wind energy technology. Therefore we have an obligation to share and pass on our knowledge. 


  Key content of the course:

  • Offshore Wind Power var-iability

  • Control under extreme wind speeds

  • Offshore wind power plants topologies

  • AC grid connection of off-shore wind power plants

  • DC grid connection of off-shore wind power plants

  • Power control and transfer


  Read more about the event and the program here
   

  Registration

  Cost: € 500

  Deadline: October 20

  To sign up please contact Heidi Serny Jacobsen

 • 26 11 2014 | Hub North - Fremdrift via Partnerskab II

  Hvordan bliver du leverandør til den stærkt voksende vindindustri? Efteråret byder på en ny runde specialiserede og målrettede...

  26 11 2014 Hub North - Fremdrift via Partnerskab II

  Hvordan bliver du leverandør til den stærkt voksende vindindustri?

  Efteråret byder på en ny runde specialiserede og målrettede vind-workshops med fokus på strategi og leverandør-relationer. 
  Få svarene og hjælp til hvorledes du målretter din virksomhed til at få en andel af denne forretning.

  Fremdrift via partnerskab II – 26. november 2014 9:00-15:00-Tentativ

  Det mere åbne forløb tager udgangspunkt i Vind Basis samt Vind Workshop I+II, og forudsætter at deltageren har en vis forståelse af egen position i de to værdikæder, Component Supplier og/eller Offshore Wind. For nye virksomheder til vindindustrien anbefales derfor at man har deltaget i de 2 nævnte forløb. 

  Læs mere om dagen og resten af forløbet samt tilmelding her.

 • 10 03 2015 | EWEA Offshore 2015

  Danish Wind Export Association arrangerer dansk pavillon på EWEA Offshore 2015. EWEA Offshore er verdens største offshorevindmesse og konference. EWEA...

  10 03 2015 EWEA Offshore 2015

  Danish Wind Export Association arrangerer dansk pavillon på EWEA Offshore 2015. EWEA Offshore er verdens største offshorevindmesse og konference.

  EWEA Offshore 2013 havde 6.600 besøgende fra 50+ lande, så denne internationale platform er perfekt for eksportvirksomheder, som vil fastholde og øge deres internationale markedsposition, men også virksomheder, der overvejer nye eksportmarkeder. Der er rig mulighed for networking inden for det nationale og internationale marked.

  EWEA offshorekonferencen er stedet, hvor førende politiske ledere og industrien mødes og diskuterer den nyeste udvikling inden for offshore, udfordringer på markedet og værdikædens udvikling. EWEA Offshore afholdes hvert andet år og besøgsdata fra 2013 viser, at de besøgende havde følgende profiler: 36% teknik, 28% direktion, 22% salg og marketing, 8% kommunikation og 6% finansiering.

  Læs mere på dwea.dk
 • 18 05 2015 | AWEA Windpower 2015

  Danish Wind Export Association arrangerer dansk pavillon på  WINDPOWER® 2015. Messen organiseres af den amerikanske brancheforening AWEA og er for alle...

  18 05 2015 AWEA Windpower 2015

  Danish Wind Export Association arrangerer dansk pavillon på  WINDPOWER® 2015. Messen organiseres af den amerikanske brancheforening AWEA og er for alle virksomheder, der har aktiviteter i USA, eller som overvejer at starte et eksportsamarbejde med amerikanske partnere.

  WINDPOWER® er USAs største vindmesse og konference, og det er her alle de amerikanske vindvirksomheder samles for at diskutere udviklingen på markedet, innovative løsninger og politiske udfordringer.

  Det amerikanske vindmarked klarede sig igennem et udfordrende 2013, men installerede alligevel et rekordantal megawatt. Derudover annoncerede flere store nationale aktører nye kontrakter og stigende aktivitet, mens flere store virksomheder inkluderede vindenergi i deres portfolio. Det amerikanske marked er stort, og danske virksomheder har gode muligheder for at byde ind med innovative løsninger og produkter af høj kvalitet.

  Læs mere på dwea.dk 

 • 17 11 2015 | EWEA 2015 Annual Event

  The global wind industry is becoming increasingly crowded with new players. Every year, EWEA brings together over 60 nationalities from across the world, making the EWEA...

  17 11 2015 EWEA 2015 Annual Event

  The global wind industry is becoming increasingly crowded with new players. Every year, EWEA brings together over 60 nationalities from across the world, making the EWEA Annual Event truly international and a great place to find new suppliers, check out new developments and build partnerships.

  Europe's premier wind energy event gathers high-level decision makers. With an array of insightful seminars, impressive networking events and the whole of the supply chain present, it provides the ideal platform to meet valuable contacts and achieve great business performance.

  For further information and booking of stands please visit the EWEA website.Danish Wind Industry Association

Rosenørns Allé 9, 5. sal
DK-1970 Frederiksberg C

Tel: +45 3373 0330
E-mail:

Dwarf